JobsWaregem Koerse: schrijf u hier in
Home
Scroll
Geen artikelen gevonden

Nieuws & Events

Alle nieuws

Trends in industriebouw

Trends in industriebouw

Duurzaamheid staat de laatste jaren hoger aangeschreven dan voorheen. Ook enkele andere trends duiken steeds vaker op in de industriebouw waarbij de coronacrisis in vele gevallen de versterkende factor is

Nieuw in het Franky-assortiment: Kadett kaas

Kaasboerderij De Moerenaar is gelegen in het kleine dorpje “De Moeren” (Les Moëres, afkomstig van moeras), een rijke polderstreek in de Westhoek net aan de Franse grens. De Moeren ligt 3,5m onder de zeespiegel en is daardoor omringd door water en is zo ook een heel vruchtbare landbouwstreek met ongeveer 3500ha aan akkerbouwgrond. De koeien grazen hier nog dagelijks buiten en geven zo ook een rijkere smaak aan de melk.

Sinds 1994 maakt Kaasboerderij De Moerenaar ambachtelijke kazen van dagverse hoevemelk. In 2016 namen zoon Thijs Dewicke en zijn vrouw Lien Dezeure het roer over en kozen zij ervoor om een volledig nieuw verwerkingsbedrijf te bouwen naast het nieuwe melkveebedrijf en om met een rechtstreekse melkpijpleiding te werken. Zo wordt er uitsluitend gekozen voor dagverse melk van eigen melkvee.

Op vandaag kunnen zij zo al 2.500.000 liter melk verwerken wat ongeveer in 280.000 kilogram (h)eerlijke hoevekaas resulteert.

Project in de kijker: BMW Meerschman

Project in de kijker: BMW Meerschman

In Erembodegem bij Aalst worden momenteel de laatste hand gelegd aan de nieuwe BMW garage voor Meerschman.  Dit wordt de nieuwe centrale hub waar alle auto’s van Oost- en West-Vlaanderen naartoe komen.

timing

Timing is everything

Eens de planning opgesteld is, moet het belangrijkste nog komen: de kwalitatieve uitvoering binnen de vooropgestelde deadlines. 

brandveiligheid

Brandveilig bouwen met beton

Brandveiligheid in kantoorbouw, industriebouw en utiliteitsbouw is alom tegenwoordig vandaag. Steeds meer wordt het belang van een brandveilige constructie naar voren geschoven door overheden, verzekeringsmaatschappijen en bouwheren. Het besef dat wonen, werken en leven dient te gebeuren in veilige omstandigheden primeert hierbij. 

interview

Impact van corona op de Willy Naessens Group

Hoe heeft de Willy Naessens Group corona beleefd? Bracht dit opportuniteiten met zich mee? Hoe ging het personeel ermee om? 

Ontvang onze nieuwsbrief

Hou je vinger aan de pols van de Willy Naessens Group. Op een dag lees je iets dat jou vooruit kan helpen.